Om Colding-J

Webshoppen har desværre lukket – men der kommer snart nyt!

Colding-J Øko er mit lille fritidsprojekt, som ofte slet ikke er så lille og jeg derfor bruger en del ikke-studie tid på.

Til hverdag læser jeg noget så fantastisk som Computer Science and Engineering på DTU – hvilket er en del mere kreativt, end mange går og tror 😉

Økologi er en af mine store passioner – især både pga. vores egen sundhed, det sociale ansvar overfor alle de mange mennesker (og dyr) der producer vores mad og tekstiler rundt om i verden samt miljøet og naturen.

Her på colding-j.dk, kan du købe noget af alt det tøj, jeg får syet i løbet af året. Du kan også købe økologiske metervarer, hvis du hellere selv vil sy noget økologisk tøj. De materialer jeg bruger og som findes i shoppen, kan du læse mere om her. Langt det meste jeg syr når dog ikke til salg på hjemmesiden, da det enten er specialordrer, eller bliver bestilt via. mail lige så snart det bliver vist frem. Ønsker du noget helt bestemt, er du altid velkommen til at skrive til mig på mail kontakt@colding-j.dk .

Fra tid til anden viser jeg også frem af det tøj, der ryger igennem maskinerne herhjemme – ofte med lidt tips og triks til hvordan du selv kan sy noget ligende. Hvis jeg engang i mellem har lidt ekstra tid, vil jeg også forsøge at få lavet lidt flere tutorials/GDS-vejledninger eller mønstre til download.

Herunder kan du desuden læse information om bestillinger i shoppen.

Webshoppen er pt. lukket men der kommer snart nyt. Indtil da foregår køb pr. mail kontakt@colding-j.dk
Betaling

I webshoppen kan du betale enten via. bankoverførsel eller via. paypal.

Levering og porto

Jeg sender som udgangspunkt pakker afsted 2-3 gange om ugen, men haster din ordre, er du altid velkommen til at skrive mig en mail, så kan jeg de fleste gange få en pakke afsted hurtigere.

Specialordrer bliver altid sendt afsted umiddelbart efter de er blevet syet færdige.

Når du bestiller fra hjemmesiden bliver porto beregnet i forhold til vægten af din ordre. Dog med en maksimal porto på 49 kroner.

Alle pakker bliver som udgangspunkt sendt afsted med b-post eller som pakke uden levering.

Reklamation og returret

Ønsker du at returnere en varer pga. reklamation eller returret, skal du sende vareren tilbage til mig samtidig med at du sender en mail til kontakt@colding-j.dk med din adresse og kontonummer, samt om du vil have pengene tilbage eller bytte til noget andet.

Specialordrer og metervarer tages som udgangspunkt ikke retur, men du er altid velkommen til at sendt mig en mail, så kan jeg måske finde en løsning alligevel. Dog tages varer selvfølgelig altid retur, hvis der er tale om reklamation.

Kontakt

Colding-J Øko

Signe Colding-Jørgensen

Sankt Mikkels Alle 17

2630 Taastrup

kontakt@colding-j.dk

https://www.facebook.com/coldingj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *